Agenda

Natuur en Dans weekend | 30 juni t/m 2 juli 

Tijdens dit ervaringsgerichte weekend genieten we van het buitenleven en bewegen we op het ritme van de oer-elementen: aarde, water, vuur en lucht. Een weekend met veel aandacht voor creativiteit, tijd voor jezelf en lekker eten. 

Waarom en wat gaan we doen?

Dit weekend is voor iedereen die net zoals wij houden van natuur en dans. Je start dit weekend met het helder maken van een vraag of thema waar je meer inzicht in of antwoorden op wil hebben. Aan de hand van de natuur en dansen ga je jouw innerlijke wijsheid aanspreken. Met je vraag of thema ga je tijdens het weekend allerlei oefeningen doen die tot doel hebben om jezelf op een diepere laag te verbinden met jezelf, je lichaam en de natuur.

We starten op vrijdagnamiddag met aankomen, kennismaken en uitleggen van de opbouw van het weekend. Daarna zullen we stapsgewijs verdiepen met en in de natuur en dans via de elementen aarde, water, vuur en lucht. Ook gebruiken we de metafoor van het medicijnwiel en het heilig midden. Het dagprogramma is ingedeeld in drie dagdelen: ochtend, middag en avond. Op zondagnamiddag ronden we af.

Wat ga je ervaren?

. contact maken met de wijsheid van je lichaam en de natuur
. ontdekken waar jouw antwoorden liggen
. concreet luisteren naar je lichaam en je gevoel
. activeren van je innerlijk weten
. verbinding maken met jezelf en het grotere geheel
. hoofd en hart verbinden

Kosten

De kosten voor het weekend zijn € 545,00 incl. ontbijt, lunch en diner en onbeperkt koffie, thee, water en fruit. Verder verzorgen wij de benodigde creatieve materialen om mee te werken.

Overnachten

Overnachten kan op het terrein met een eigen tent of camper (gratis) of in eenvoudige 1-persoonskamer (bijbetaling van € 89,00 voor 2 nachten).

Locatie

We zijn te gast op Landgoed Venwoude (Lage Vuursche, Utrecht). Een heerlijke plek middenin de bosrijke natuur, waar we zaal tot onze beschikking hebben met veel daglicht, uitkijkend op het bos. Waar we veel buiten kunnen werken maar ook binnen als dat fijn of nodig is.

Wil je meer informatie of meedoen? Stuur dan een mail naar info@natuurendans.nl.