Over ons

Sander en Chantal zijn beide intuïtief coach en trainers bij IMC Mensontwikkeling. Tijdens het samenwerken ontdekten ze hoe prachtig hun eigen werkvormen (natuurcoaching en danscoaching) bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Alle Natuur en Dans trainingen en weekenden worden begeleid door Sander en Chantal.

Chantal Clarijs

Ik ben Chantal Clarijs-Geuze (1975) en ik ben intuïtief- en danscoach en trainer. Als gepassioneerd (Argentijnse tango) danseres en -docent heb ik jarenlange ervaring met lichaamshouding en -beweging. Vanuit mijn ervaring als communicatie-adviseur heb ik geleerd hoe verbale en non-verbale communicatie werkt. Nu, met mijn werkzaamheden als coach en trainer ontstaat er een mooie drie-eenheid, waarbij ik alle inzichten en kennis combineer om verbinding te maken met jezelf, de ander en de ruimte om je heen. Verbinding met hoofd én hart, zodat jouw unieke balans ontstaat. Mijn kracht? Dat is mijn vrouwelijke zachtheid, speelsheid en invoelend vermogen, waarmee ik anderen begeleid vanuit mijn hart.

www.puuropgevoel.nu

Sander Wisse

Ik ben Sander Wisse (1976) en ik ben intuïtief- en natuurcoach, trainer en sjamaan. Ik heb een grote voorliefde voor de natuur en haar magie die in alles weerspiegeld is. Begonnen als Sociaal Wetenschapper ben ik mijn hart gaan volgen. Zo volgde ik de Healing- en Readingopleidingen en later de Intuïtief Coach opleiding. Tijdens een reis naar Finland voelde ik een intense verbinding met de natuur en herinnerde ik mij veel oude kennis, waardoor de sjamaan in mij nog bewuster aanwezig werd. Nu, als moderne sjamaan, combineer ik al deze wegen tot een brug tussen energetisch werken, oude kennis en wijsheden en nieuwe begeleidingsvormen. Mijn kracht? Mijn wijsheid, intuïtie, rust en humor waardoor ik mensen op een diep niveau in hun transformatieproces begeleid.

www.lovingnature.nl